Objavljeno dana Ostavite komentar

Uslovi korišćenja

Poštovani korisnici, prilikom posete ili kupovine na Internet portalu Beauty Expert, molimo Vas da pažljivo pročitate sledeće uslove. Svako korišćenje naših usluga podrazumeva da ste ove uslove pročitali i da se slažete s njima u celosti. Ukoliko su oni za Vas neprihvatljivi, molimo Vas da ne koristite ovaj web sajt. Beauty Expert zadržava pravo da u bilo koje vreme ažurira, menja, briše ili na bilo koji drugi način dopunjava i modifikuje Uslove korišćenja.

Zaštita prava intelektulne svojine
Beauty Expert polaže apsolutna prava na sve sadržaje (naziv web sajta, logo, tekstove, fotografije, slike, video i audio materijale, bazu podataka, softwer, programerski kod i dr.), kao i na koncept portala. Neovlašćeno korišćenje (kopiranje, distribucija, prodaja i dr.) bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Dozvoljena je samo upotreba web sajta u informativne svrhe, prema i u skladu sa Uslovima korišćenja. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Beauty Expert ima sva prava i posebne dozvole za korišćenje i objavljivanje sadržaja na web sajtu www.beautyexpert.rs, koji je preuzet od strane trećih lica, samostalnih proizvođača, regulisano sporazumom o saradnji.
Za kršenje bilo kog dela Uslova korišćenja nadležan je Privredni sud u Novom Sadu, kao i svi Međunarodni sudovi koji se bave zaštitom prava intelektualne svojine.

Upotreba sadržaja sajta
Beauty Expert se trudi da konstantno ažurira sadržinu web sajta i da korisnicima pruži precizne podatke. Ipak, Beauty Expert ne može u potpunosti da garantuje tačnost i preciznost podataka koji postoje na sajtu. Sav sadržaj i informacije na web sajtu su informativnog karaktera. Može se desiti da materijal na ovom web sajtu sadrži tehničke netačnosti ili tipografske greške. Beauty Expert se odriče svih garancija bilo kakve vrste (uključujući, a ne ograničavajući se na izričite, podrazumevane ili zakonske) za tačnost, kompletnost, pouzdanost sadržaja i informacija na web sajtu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na portalu podrazumeva se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.