Objavljeno

Uslovi korišćenja

Poštovani korisnici, prilikom posete ili kupovine na Internet portalu Beauty Expert, molimo Vas da pažljivo pročitate sledeće uslove. Svako korišćenje naših usluga podrazumeva da ste ove uslove pročitali i da se slažete s njima u celosti. Ukoliko su oni za Vas neprihvatljivi, molimo Vas da ne koristite ovaj web sajt. Beauty Expert zadržava pravo da u bilo koje vreme ažurira, menja, briše ili na bilo koji drugi način dopunjava i modifikuje Uslove korišćenja.

Zaštita prava intelektulne svojine
Beauty Expert polaže apsolutna prava na sve sadržaje (naziv web sajta, logo, tekstove, fotografije, slike, video i audio materijale, bazu podataka, softwer, programerski kod i dr.), kao i na koncept portala. Neovlašćeno korišćenje (kopiranje, distribucija, prodaja i dr.) bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Dozvoljena je samo upotreba web sajta u informativne svrhe, prema i u skladu sa Uslovima korišćenja. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Beauty Expert ima sva prava i posebne dozvole za korišćenje i objavljivanje sadržaja na web sajtu www.beautyexpert.rs, koji je preuzet od strane trećih lica, samostalnih proizvođača, regulisano sporazumom o saradnji.
Za kršenje bilo kog dela Uslova korišćenja nadležan je Privredni sud u Novom Sadu, kao i svi Međunarodni sudovi koji se bave zaštitom prava intelektualne svojine.

Zaštita ličnih podataka korisnika
Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.
Svi podaci koje posetioci portala navedu prilikom kupovine smatraju se poslovnom tajnom i tako dobijene informacije koriste se isključivo za potrebe dovršavanja porudžbine.

Upotreba sadržaja sajta
Beauty Expert se trudi da konstantno ažurira sadržinu web sajta i da korisnicima pruži precizne podatke. Ipak, Beauty Expert ne može u potpunosti da garantuje tačnost i preciznost podataka koji postoje na sajtu. Sav sadržaj i informacije na web sajtu su informativnog karaktera. Može se desiti da materijal na ovom web sajtu sadrži tehničke netačnosti ili tipografske greške. Beauty Expert se odriče svih garancija bilo kakve vrste (uključujući, a ne ograničavajući se na izričite, podrazumevane ili zakonske) za tačnost, kompletnost, pouzdanost sadržaja i informacija na web sajtu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na portalu podrazumeva se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Objavljeno

Način isporuke i plaćanja

Dostava robe
Porudžbine se dostavljaju u najkraćem mogućem roku putem kurirskih službi, koje će, u skladu sa svojim radnim vremenom, isporučiti Vašu pošiljku po sledećem principu:
• porudžbine primljene radnim danom do 12h dostavljaju se sledećeg radnog dana
• porudžbine primljene radnim danom posle 12h dostavljaju se za dva radna dana
• porudžbine primljene petkom do 12h dostavljaju se subotom
• porudžbine primljene petkom posle 12h i vikendom dostavljaju se utorkom.

Pošiljke se šalju putem kurirske Post Expressom (za praćenje pošiljke možete kontaktirati Call Centar 0800 100 808 ili on-line na www.postexpress.rs

Način plaćanja
Plaćanje robe obavlja se na jedan način:
• pouzećem, prilikom preuzimanja paketa od kurirske službe

Objavljeno

Uputstvo za naručivanje

KAKO PORUČITI

Kako kupiti proizvod?

1. Lično u našoj prodavnici
Brigadira Ristića B4-L2, 23000 Zrenjanin, 065 35 31 841

2. Naručiti telefonom
065 35 31 841

3. Naručiti e-mailom
office@beautyexpert.rs

4. Poručiti preko web stranice
Na našem sajtu proizvode smo grupisali po kategorijama. U okviru svake kategorije nalaze se podkategorije, gde se dalje nalazeproizvodi koji su napisani opisno, kao i cena svakog artikla.

Koraci u poručivanju proizvoda:
1. Odabrati kategoriju proizvoda.
2. Odabrati podkategoriju.
3. Odabrati proizvod.
4. Dodati u porudžbinu (kada završite porudžbinu klikom na pogledaj porudžbinu možete videti koliko košta Vaša porudžbina ili eventualno da promenite količinu proizvoda. Ukoliko menjate količinu proizvoda, obavezno kliknete na refresh).
5. Poručiti.
6. Ostaviti svoje podatke (obavezno proverite da li je sve tačno ispisano).
7. Naručiti (ukoliko nešto nema od proizvoda, bićete kontaktirani).
8. Nakon porudžbine stići će Vam na mejl potvrda porudžine koju ste poslali.