O nama

O BEAUTY EXPERT BRENDU

Beauty Expert spaja standarde lash industrije sa naprednim tehnologijama, vrhunskim obrazovanjem i mrežom profesionalaca koji su posvećeni avantgardnim uslugama širom sveta.

OSNIVAČ

Inna je osoba sa 15 godina iskustva u industriji lepote kao stilista, šminker, frizer, image-maker, lash & brow master. Obučavala se kod vodećih stručnjaka iz ovih oblasti u Ukrajini i Evropi. Odlučila je da iskoristi svoja dugogodišnja iskustva, znanje i poslovne tajne, i da se udružuje sa drugima u industriji lepote kako bi ih podelila sa svetom i podigla reputaciju industrije lepote. Inna  nudi svoju stručnost u znanju tehničkih proizvoda, lash artistrima i brow masterima sa savetima o tome kako biti vlasnik sjajnog poslovanja, drugim ljudima u industriji lepote u nadi da će pomoći drugima da postignu uspeh.

NAŠI PROIZVODI

Beauty Expert je posvećen proizvodnji etičkih i inovativnih proizvoda za nadogradnju trepavica.
Kvalitet je u srcu svega što nudimo. Beauty Expert postoji kako bi pomogao našoj mreži profesionalnih mastera za nadogradnju trepavica I dizajn obrva, da budu vrhunski autoriteti u industriji trepavica i obrva. Zbog toga se i neumorno trudimo da razvijemo prodorne proizvode koji traju duže, izgledaju bolje i zaista zadovolje najrazličitije klijentele.

EDUKACIJE

Verujemo u sestrinstvo i gradimo zajednicu elitnih mastera za nadogradnju trepavica i dizajn obrva u regionu. Naša edukativna fokusiranja dovode svakog od naših učenika da sanjaju veće, rade pametnije i čine neverovatan život stvarajući zapanjujuće setove nadogradnje trepavica i dizajna obrva.